top of page
Nieuws: Blog2
  • Foto van schrijverAnja Mantelers

Wanneer huur je een mantelzorgmakelaar in?

Een mantelzorgmakelaar kan worden ingehuurd wanneer iemand te maken heeft met de zorg voor een naaste, bijvoorbeeld een familielid, vriend of buur die ziek is, een beperking heeft of hulpbehoevend is. De mantelzorger kan overbelast raken door de zorgtaken en behoefte hebben aan ondersteuning bij het regelen van zaken zoals thuiszorg, aanpassingen aan de woning, het aanvragen van voorzieningen of het organiseren van dagbesteding of het aanvragen van een pgb.


Een mantelzorgmakelaar kan helpen bij het organiseren van de zorg en het regelen van allerlei praktische zaken. Daarnaast kan een mantelzorgmakelaar ook emotionele ondersteuning bieden aan de mantelzorger.

Het inhuren van een mantelzorgmakelaar kan dus een goede keuze zijn als de mantelzorger overbelast raakt of wanneer er behoefte is aan professionele ondersteuning bij het regelen van de zorgtaken, formulieren en inzicht in de kosten.


De kosten van een mantelzorgmakelaar kunnen soms vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering of door je gemeente. Vraag hiernaar als je een mantelzorgmakelaar wilt inzetten.


vind een mantelzorgmakelaar bij u in de buurt https://www.bmzm.nl/zoek-mantelzorgmakelaar/

of voor meer info klik op www.bmzm.nl.
#Mantelzorgondersteuning#werkenmantelzorg#mantelzorg#PGB#CIZ#WMO#ZVW
263 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page