top of page
Nieuws: Blog2
  • Foto van schrijverAnja Mantelers

Een nieuwe lichting Mantelzorgmakelaars.

De reis startte 14 maart 2019, bij Auxilium Academy, op een locatie passend bij de opleiding, vergadercentrum en restaurant de Hoge Weide te Utrecht. 16 studenten hoopvol beginnend aan een nieuwe studie, voor sommigen een heel ander vakgebied, andere die verbreding van hun kennis zochten. Ieder met andere drijfveren, maar 1 ding met elkaar gemeen, goed willen doen, mensen helpen, dienstverlenend zijn. Ik heb nog nooit tijdens een studie zo'n hulpvaardigheid en respect voor elkaar mogen ervaren. Het mogen maken van fouten, positieve feedback maar vooral ook een schouder, als het even tegenzit.


Een nieuwe lichting mantelzorgmakelaars, niet alleen gegroeid in de kennis van wet - en regelgeving van het zorglandschap, welke mogelijkheden er zijn om een mantelzorger te ontlasten, maar vooral welke kwaliteiten heb je en hoe zet je die in om die mantelzorgmakelaar te worden, die er toe doet. Die persoonlijke en onbevooroordeelde aandacht heeft voor de mantelzorger en er alles aan doet om die ondersteuning te bieden die passend is.


Een nieuwe lichting enorm gegroeid van leek tot professional, die ook van elkaar heeft geleerd. En wat een geweldige afsluiter, iedereen heeft z'n expertise ingebracht en zijn steentje bijgedragen om de laatste schooldag tot een succes te maken. Met dank aan #rickbrink, minister van gehandicaptenzaken, die de moeite heeft genomen ons tijdens onze laatste schooldag te bezoeken en een aantal goede tips heeft gegeven.


Met dank aan Auxilium Academy voor het opzetten van deze school, de inspiratie, de kennis van het zorglandschap, het uitdagen om naar jezelf te kijken, trots te zijn op wie je bent en de hulp bij het ondernemerschap.


Last but not least, wil ik mijn man bedanken, die mij heeft gesteund om deze studie te volgen en door te zetten.306 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page