top of page
Nieuws: Blog2
  • Foto van schrijverAnja Mantelers

Alweer 10 jaar geleden

16 juli 2013 mijn laatste werkdag, van de bijna 12 jaar, bij Van Gansewinkel.

10 jaar geleden dat ik voor het laatst inlogde op mijn werkplek, een geweldige job, die ik altijd met veel passie heb gedaan.

Fijne herinneringen aan collega's en klanten, veel gelachen en veel geleerd. Dankbaar, dat ik met een aantal collega's nog contact heb, dankbaar dat ik voor zo'n mooi bedrijf heb mogen werken.


Jammer, dat het bedrijf, zoals het was er niet meer is, maar that's life. Verandering is nodig om te groeien en dat gaat gepaard met de nodige pijntjes.

Het is niet altijd even gemakkelijk "veranderen". We wachten vaak totdat een situatie ontstaat die onhoudbaar is, voordat we uiteindelijk de stap durven of moeten nemen. Vaak ten koste van onze gezondheid. Ik herinner me nog, dat ik in de laatste 7 jaren, 7 leidinggevenden heb versleten😀.

Mooi om te zien hoe het werkt, voor Van Gansewinkel was het tijd voor iets anders, verhuisde naar Eindhoven en werd Renewi. Ik besef nu, dat het voor mij ook tijd was voor iets anders en dat ik niet de gemakkelijkste was😜.
Wow, wat een rollercoaster, 10 jaar later en nog steeds zelfstandig, trots. Heel iets anders dan ik ooit had verwacht, Mantelzorgmakelaar. Ik ondersteun mensen die, net als ik deed, zorg en werk combineren. Veel fijne mensen mogen helpen.


Het mooie is dat uiteindelijk alles goed komt. Veranderen is nodig om jezelf te ontwikkelen. Ik heb het geluk gehad, dat mijn lieve man mij altijd heeft gesteund in alles wat ik deed. En het gaat niet allemaal zonder slag of stoot, maar bedenk dat als jij niet verandert, de rest wel verandert, zodat het uiteindelijk toch niet meer past. Een werkgever kan hierbij helpen, zodat veranderen makkelijker wordt, maar dat kan die niet alleen, jij moet er ook voor open staan. Ik gun iedereen een werkgever, die in staat is hierop in te spelen en mensen energie kan blijven geven, ook al presteer je even niet zoals het moet, door privé omstandigheden of andere oorzaken.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page